У Коростені поліцейські розшукали крадія мопеду » Новини Житомира
 
 


У Коростені поліцейські розшукали крадія мопеду

Автор: news_maker від 18-05-2017, 14:43, переглядів: 1 220

У Коростені поліцейські розшукали крадія мопеду

Правоохоронці встановили, що до крадіжки двоколісного транспортного засобу у рибалки причетний 33-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили вже розібраний на запчастини мопед. Триває досудове розслідування.
16 травня до поліції звернувся 34-річний житель с. Ушомира із заявою про крадіжку його транспортного засобу «Honda Dio». Чоловік розповів, що 2 дні тому рибалив на водоймі поблизу с. Ковбанщини. Туди дістався мопедом та залишив двоколісник у кущах неподалік. Коли ж повернувся, виявив, що транспортний засіб зник.
Сподіваючись знайти свій мопед, чоловік пройшовся вулицями села, розпитуючи людей та звертаючись з проханням повідомити йому про можливу знахідку. Зрозумівши, що пошуки марні, чоловік звернувся до поліції.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У ході проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіяння причетний 33-річний житель району.
Як з’ясувалось, чоловік помітив у кущах залишений транспортний засіб та тихцем відвіз до себе у подвір’я. Там він розібрав мопед на запчастини, сподіваючись згодом змайструвати для себе інший двоколісник, який би не впізнав господар.

У нього вилучили викрадене. Нині триває подальше досудове розслідування.
Законодавством незаконне заволодіння транспортним засобом карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 3 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: