Керівник житомирської поліції відзвітував перед депутатами міської ради » Новини Житомира
 
 


Керівник житомирської поліції відзвітував перед депутатами міської ради

Автор: news_maker від 5-07-2017, 16:15, переглядів: 1 088

Керівник житомирської поліції відзвітував перед депутатами міської ради

На другому пленарному засіданні 23 сесії Житомирської міської ради перед депутатами відзвітував керівник Житомирського відділку поліції Сергій Сорока.

Звіт депутати вимагали вже декілька сесій підряд, з огляду на зростання злочинності у місті та, власне, безпеки на сесіях міської ради. Крім того, протягом цього року було 188 звернень про крадіжку люків на вулицях міста.

«За 6 місяців нами було викрито у скоєнні крадіжок 6 осіб. Зокрема 2 із них працівники КП«Житомирводоканалу». Важко реагувати на ці події, адже повідомлення приходили за два три дні, або й тиждень. Крім того, ми провели обшуки на металоприймальних пунктах. Спіймали двох осіб, працівників одного хлібзаводу, ми їм інкримінуємо близько 100 епізодів», - розповів Сергій Сорока, керівник Житомирського відділку поліції.

За інформацією правоохоронців, за підзвітний період було зареєстровано понад 33 тисячі звернень, із яких 3,5 тисяч внесені в єдиний реєстр досудового слідства.

Депутатів цікавили, зокрема, проблеми із крадіжками ліфтового інвентаря у багатоквартирних будинках Житомира.

«Минулого року близько 100 разів були факти крадіжок ліфтового приладдя. Воно дуже дорогоцінне та сам факт несправності ліфта приносить численні незручності для мешканців. Що з цим ви робите?», - запитав Ігор Скоропад, депутат Житомирської міської ради.

За словами керівника поліції міста, вже піймано двох осіб, які здійснювали ці крадіжки. Наразі такої тенденції немає.

Окремо депутати звернули увагу на проблему із підпалом сміттєвого полігону у Житомирі весною цього року.

Депутат Сергій Колесник, керівник КП «АТП 0628», нагадав про ситуацію із підпалом на полігоні і подякував керівнику поліції за оперативне реагування.

Сергій Сорока звернув увагу депутатів, що наразі є проблема з недостатністю екіпажів патрульної поліції. Із 18 необхідних екіпажів наразі є 7.

Триває набір в транспортну поліцію, що має забезпечити патрулювання на трасі Київ-Чоп, яке зараз виконує патрульна поліція Житомира.

«Це рішення приймається не в Житомирі. З В’ячеславом Печененком ми були на минулому тижні у Києві в держсекретаря Міністерства внутрішніх прав і домовились, що найближчим часом це питання буде вирішено», - наголосив Сергій Сухомлин, Житомирський міський голова.

Звіт очільника Патрульної поліції Житомира зняли із розгляду цієї сесії. Планують заслухати Олександра Гуменюка на наступній сесії міської ради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: