На колегії Управління міграційної служби розповіли про ситуацію з оформленням нових паспортів » Новини Житомира
 
 


На колегії Управління міграційної служби розповіли про ситуацію з оформленням нових паспортів

Автор: news_maker від 13-07-2017, 10:04, переглядів: 955

На колегії Управління міграційної служби розповіли про ситуацію з оформленням нових паспортів

Йдеться як про біометричні закордонні паспорти, так і про паспорти громадянина України у вигляді ID-картки. Під час виїзного засідання колегії, яке цього разу відбулося у Коростені, про роботу Управління ДМС в області доповідав його очільник Олександр Радько:
"Станом на 1 липня до територіальних підрозділів Управління ДМС в Житомирській області з питання оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм звернулось 36 643 особи та 13 153 особи – для оформлення паспорту у вигляді ID-картки".
Українське законодавство передбачає досить широку мережу установ, уповноважених видавати паспорти, але фактично вона ще не працює, зазначив Олександр Радько:
"Для збільшення точок доступу громадян до сервісів Державної міграційної служби Законом "Про єдиний державний демографічний реєстр" передбачено, що до цього процесу будуть залучатися ЦНАПи та паспортні сервіси. На жаль, у нас тільки один паспортний сервіс діє в Житомирі, який видає закордонні паспорти. ЦНАПи ще такою апаратурою не оснащені".
Як розповіли в сюжеті журналісти коростенського телебачення, один комплект апаратури, необхідної для видачі сучасних паспортів, коштує 400 тисяч гривень. На сьогодні в області існує необхідність розширення місць надання послуг Державної міграційної служби. Для цього потрібно обладнати ще 25 автоматизованих робочих місць.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: