У Житомирі головам ОСББ почали розповідати, як готуватися до зими » Новини Житомира
 
 


У Житомирі головам ОСББ почали розповідати, як готуватися до зими

Автор: news_maker від 26-07-2017, 21:53, переглядів: 1 250

У Житомирі головам ОСББ почали розповідати, як готуватися до зими

В мерії запланували низку нарад, які будуть стосуватися сталого проходження опалювального сезону, повідомив начальник управління муніципального розвитку міської ради Артем Ражев. За його словами, нині в обласному центрі зареєстровано 236 ОСББ, до складу яких увійшли понад 280 багатоквартирних будинків. Приблизно п'ята частина ОСББ проходитимуть опалювальний сезон вперше в такій якості. Один з "новачків" – ОСББ на Ціолковського, 12, зареєстроване наприкінці минулого місяця. Його голова Віктор Тімочко каже, що наразі проблемних питань вистачає:
"Це ремонт комунікацій, які вже зіпсувалися, дуже серйозне питання у нас щодо ремонту даху, водопостачання та водовідведення, вони потребують капітального ремонту. Буде вирішуватися питання із встановленням теплового лічильника, тому що не завжди температура в квартирах відповідає тим квитанціям на оплату, які отримують мешканці".

Весь цей шлях вже пройшли в ОСББ на Качинського, 18. Об'єднанню – рік, і як сподівається його очільниця Оксана Наймушина, основні труднощі вже позаду. Як пройти опалювальний сезон без особливих проблем, тут знають на практиці:
"Минулий опалювальний сезон пройшли гідно, тому що одним з видів ремонту ми обрали капітальний ремонт тепломережі і місто своїм коштом поміняло нам труби підвальні і ми красиво, без проблем пройшли опалювальний сезон. До цього опалювального сезону готуємося так, як всі – наймаємо сантехніка, який виконує певний перелік робіт. Дякувати Богу, маємо кошти на рахунку оплачуємо роботи і чекаємо, поки теплоносій подадуть нам у труби".

З цим затримок не буде, каже заступник директора Житомиртеплокомуненерго Віктор Назаров. Головне, щоб мережі ОСББ були до цього готові. Тому головна тема спілкування з керівниками ОСББ – це донесення думки про їх відповідальність за готовність будинку до опалювального сезону:
"Кожний будинок – це окреме господарство, куди постачається тепло. Ми говоримо керівникам ОСББ про ті заходи, які необхідно вжити аби бути готовими прийняти теплоносій для своєчасного початку опалювального сезону".

Крім, власне, підготовки мереж, особливу увагу, на думку заступника директора Житомиртеплокомуненерго, слід звернути на заходи з енергозбереження.

У Житомирі головам ОСББ почали розповідати, як готуватися до зими
У Житомирі головам ОСББ почали розповідати, як готуватися до зими

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: