В Житомирській області поліція почала набір груп швидкого реагування » Новини Житомира
 
 


В Житомирській області поліція почала набір груп швидкого реагування

Автор: news_maker від 10-08-2017, 20:48, переглядів: 1 467

В Житомирській області поліція почала набір груп швидкого реагування

Перший етап відбору майбутніх поліцейських триватиме з 10 по 25 серпня 2017 року. У цей період усі бажаючі можуть подати заявки, заповнивши онлайн-анкети. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.
Усі бажаючі служити у лавах поліції можуть ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення на офіційному веб-сайті Національної поліції України (https://nabir.np.gov.ua).
З 10 серпня розпочався конкурсний процес заміщення 29 вакантних посад: 14 – інспекторів секторів реагування патрульної поліції (середній склад поліції) та 15 – поліцейських секторів реагування патрульної поліції (молодший склад поліції).
Після закінчення прийому документів на кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування щодо загальних здібностей, проходження військово-лікарської комісії, фізичні випробовування, психологічні тести та співбесіда з поліцейською комісією.
За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання у жовтні, інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.
З 10 серпня для кандидатів працює служба підтримки. У разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання додаткової інформації щодо конкурсу можна звертатися за телефонами: (0412) 40-71-27, (067) 412-62-28, (050) 440-82-36 або електронною поштою [email protected] щодня у будні з 9:00 до 17:00.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: