На Житомирщині покарано керівника державної установи, який преміював себе та свою дружину » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині покарано керівника державної установи, який преміював себе та свою дружину

Автор: news_maker від 19-08-2017, 13:02, переглядів: 1 486

На Житомирщині покарано керівника державної установи, який преміював себе та свою дружину

Житомирською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).
Установлено, що начальник обласного центру з гідрометеорології порушив вимоги антикорупційного законодавства та не вжив передбачених заходів для врегулювання конфлікту інтересів, який виник під час виконання ним посадових повноважень.
Зокрема, керівник установи неодноразово, протягом вересня 2015 - грудня 2016 років, в умовах реального конфлікту інтересів, виніс 15 наказів про власне преміювання та преміювання своєї дружини, яка працювала на посаді провідного бухгалтера, а також про надання собі та дружині надбавок за складність, напруженість та високу якість роботи.
Постановою Богунського районного суду м. Житомира посадовця визнано винним у вчиненні правопорушень та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.
У зв’язку з набранням рішенням суду законної сили, Житомирською місцевою прокуратурою, у порядку ч. 3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції», внесено подання директору Українського гідрометеорологічного центру з вимогою провести службове розслідування за фактом порушення вимог антикорупційного законодавства керівником регіонального центру з гідрометеорології.
За результатами службового розслідування, начальнику обласного центру з гідрометеорології оголошено догану, а повноваження щодо нарахування премій, надбавок, матеріальної допомоги та рішень з кадрових питань делеговано його заступнику.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: