Інфрачервоні панельні обігрівачі в магазині AQUAVITAL — тепло, затишок, комфорт » Новини Житомира
 
 


Інфрачервоні панельні обігрівачі в магазині AQUAVITAL — тепло, затишок, комфорт

Автор: news_maker від 15-10-2023, 18:50, переглядів: 6


Сучасним та ефективним рішенням для обігріву приміщень є в Україні інфрачервоні панельні обігрівачі. Внаслідок інфрачервоного випромінювання вони нагрівають не повітря в приміщенні, а поверхні предметів, що знаходяться в ньому. Такого типу обігрівачі зазвичай є тонкими панелями, обладнаними інфрачервоними нагрівальними елементами.

Особливості та переваги інфрачервоних панельних обігрівачів


Особливість інфрачервоних обігрівачів полягає в тому, що вони здатні безпосередньо передавати тепло стінам приміщення та об'єктам, що знаходяться в ньому. Тому ці пристрої мають вагомі переваги перед обігрівачами інших типів.

Ефективність


Інфрачервоні обігрівачі нагрівають об'єкти та стіни у приміщенні, а не повітря, тому тепло рівномірно розподіляється по всій площі, створюючи комфортний мікроклімат.

Економічність


Енергоспоживання в інфрачервоних обігрівачів значно нижче, ніж у звичайних моделей, тому що вони не вимагають нагрівання величезних обсягів повітря. Це знижує енерговитрати та допомагає економити на рахунках за опалення.

Безпека


Панельні обігрівачі з інфрачервоними нагрівальними елементами не перегріваються та не спалюють кисень, вони безпечні для здоров'я. Також вони не створюють та накопичують пил, не викликають алергічних реакцій.



Слід додати, що інфрачервоні обігрівачі характеризуються тривалим терміном служби та не потребують частої заміни конструктивних елементів. Компанія AQUAVITAL пропонує до покупки сучасні та стильні інфрачервоні панельні обігрівачі від надійних вітчизняних та закордонних брендів.

AQUAVITAL — це широкий вибір моделей інфрачервоних панельних обігрівачів


Ви можете вибрати інфрачервоний обігрівач з асортименту моделей, представлених на сайті онлайн магазину AQUAVITAL. Це надійні та ефективні пристрої, виготовлені відомими вітчизняними закордонними брендами — «Тепла Компанія», Flyme та Sun Way. У нашому магазині ви знайдете моделі обігрівачів різних розмірів (ШхВ):

- мінімальний розмір — 400 x 525 мм.
- максимальний розмір — 1200 x 570 мм.

В асортименті нашого магазину ви знайдете різноманітні моделі інфрачервоних обігрівачів та аксесуари до них.

Типи обігрівачів з інфрачервоним нагрівальним елементом AQUAVITAL


1. Інфрачервоні панельні обігрівачі з посиленою конвекцією та програматором, що надають можливість вибору режиму роботи та часу роботи обігрівача.
2. Інфрачервоні панельні обігрівачі з терморегулятором, що дозволяє точно настроїти температуру в приміщенні.
3. Інфрачервоні теплохвильові панелі, які забезпечують високоефективне та рівномірне обігрів з використанням інфрачервоних хвиль.

Також у нашому магазині ви можете придбати:

- комплект підставок (ніжок) для обігрівачів ВПТ, які забезпечать зручне встановлення обігрівача в потрібному положенні.
- опору на коліщатках для різних моделей панельних обігрівачів Sun Way, з її допомогою ви зможете легко та швидко пересувати обігрівач всередині приміщення.
- ніжки Flyme, що забезпечують стійкість та стабільність обігрівача, підняття його на потрібну висоту.

Дані пристрої є сучасним і ефективним рішенням для обігріву приміщень. Купити панельний інфрачервоний обігрівач з доставленням в будь-який регіон України ви можете на сайті онлайн магазину AQUAVITAL. Це високоефективне та безпечне обігрівальне обладнання буде оптимальним рішенням для обігріву вашого будинку чи офісу.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: