Кліматична техніка для дому: кондиціонери, теплові насоси, вентиляція » Новини Житомира
 
 


Кліматична техніка для дому: кондиціонери, теплові насоси, вентиляція

Автор: news_maker від 15-03-2021, 22:35, переглядів: 862

Кліматична техніка для дому: кондиціонери, теплові насоси, вентиляція

Для того, щоб життя у приватному будинку було максимально комфортним, потрібно подбати про придбання якісної кліматичної техніки. Адже в нашій кліматичній зоні доволі жарке та посушливе літо та холодна зима. Тому, відповідно, влітку потрібно подбати про охолодження приміщення, взимку – про його обігрів та зволоження повітря. Яку ж кліматичну техніку обирають для приватних будинків? Це:

- настінні, мобільні кондиціонери або мульти спліт системи;
- теплові насоси;
- вентиляційні системи;
- зволожувачі повітря;
- обігрівачі та ін.

Детальніше розповімо про встановлення та ціни на мульти спліт системи, теплові насоси, а також про особливості роботи вентиляційних систем та компанії, які займаються встановленням вентиляції в будинках в Рівному. Почнемо з

Мульти-спліт системи: ціни, види, переваги

Щоб влітку не страждати від спеки та відсутності свіжого повітря, варто подбати про встановлення кондиціонеру. Є чимало видів такої кліматичної техніки – від звичайних настінних кондиціонерів до мульти-спліт систем. Чим відрізняються мульти-спліт системи та у яких випадках їх варто встановлювати? Давайте з’ясуємо!

В першу чергу варто сказати, що кондиціонер мульти-спліт система https://rivne-cond.rv.ua/uk/products/kondicionery/multi-split встановлюється у тому випадку, якщо потрібно охолодити або обігріти одразу кілька приміщень – наприклад, спальню, дитячу кімнату, кухню, вітальню. Якщо настінний кондиціонер складається з 1-го внутрішнього та 1-го зовнішнього блоку, то мультис-пліт система має 1 зовнішній та кілька внутрішніх блоків. Відповідно, внутрішні блоки монтуються в тих кімнатах, де потрібне охолодження/обігрів. Ціна такого обладнання залежить від його виду, кількості внутрішніх блоків, потужності та інших характеристик.

Внутрішні блоки спліт-систем бувають різних видів:

- настінними;
- канальними;
- підлоговими;
- консольними;
- касетними;
- стельовими.

Обираючи мульти-спліт систему, звертайтеся до перевірених компаній, які пропонують широкий асортимент техніки, гарантійне та післяпродажне обслуговування. Наприклад, з часом може знадобитися демонтаж зовнішнього блоку кондиціонера, чистка кондиціонера тощо.

Теплові насоси: ціни, види, особливості роботи

У приватних будинках також встановлюють теплові насоси, які є багатофункціональними: вони можуть виконувати такі функції, як кондиціонування, опалення та обігрів приміщень. Обрати якісний тепловий насос https://rivne-cond.rv.ua/uk/products/teplovi-nasosi можна на сайті цієї компанії. Що стосується цін, то вони стартують від 17 тис. грн. Ціна залежить від багатьох факторів, в тому числі від виду насосу, його потужності, виробника, типу установки та інших факторів.

Які види теплових насосів зараз є на ринку? Це земляні, повітряні та водяні моделі. Це значить, що такі насоси для своєї роботи використовують енергію, відповідно, ґрунту, повітря та води. Як і кондиціонер, тепловий насос складається з 2-х блоків – внутрішнього та зовнішнього. У той час як зовнішній блок забирає та перетворює тепло, внутрішній блок віддає його в систему кондиціонування або опалення. Така кліматична техніка має високу енергоефективність, на рівні 150-300%. Дуже важливо правильно підібрати тепловий насос: для цього звертайтеся до компаній, що реалізовують професійну кліматичну техніку. Можна розглянути й такий варіант, як встановлення вентиляції в будинку у м. Рівне чи у іншому населеному пункті, залежно від місця розташування вашого дому.

Системи вентиляції та їх функції

Для хорошого самопочуття та комфортного перебування у домі варто подумати про встановлення системи вентиляції. Система вентиляції забезпечує заміну відпрацьованого повітря зовнішнім, чистим та свіжим. При цьому в будинок потрапляє відфільтроване, осушене або зволожене (залежно від Ваших потреб) повітря. А якщо Вас цікавить вентиляція в м. Рівне https://rivne-cond.rv.ua/uk/products/ventilyaciya, заходьте на сайт та дивіться усю інформацію про види систем вентиляції, особливості їх встановлення та інші нюанси роботи такої кліматичної техніки.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: