Експерти назвали найкраще місце у Карпатах для новорічного відпочинку » Новини Житомира
 
 


Експерти назвали найкраще місце у Карпатах для новорічного відпочинку

Автор: news_maker від 7-12-2018, 15:13, переглядів: 917

 Новорічна казка може стати правдою, якщо відправитися на канікули до Карпат. Куди податися, знають спеціалісти з туристичного відпочинку, що розказали нам про одне з кращих місць, де цьогоріч можна зустріти новий 2019 рік.

Чи дорого беруть за відпочинок в Татарові?

 

Експерти назвали найкраще місце у Карпатах для новорічного відпочинку


Неподалік села стоять відомі курорти - Яремче та Буковель, тому туристи переважно відносять і Татарів до люксових місцин, і так воно і є щодо сервісу місцевого готельного комплексу, але не стосується цін, що вкрай помірні.


"Багато українців досі вважає, що відпустка у Карпатському готелі - це не доступна розкіш, але насправді можна знайти пропозицію на будь-який гаманець. Наприклад, готель "Татарів Делюкс” - один із тих комплексів, де за помірну ціну можна отримати все те, що й у люксових номерах. Це добре для тих, хто планує поїздку в Карпати у високий сезон або на свята, адже й без того важкий бюджет потребує економії, і в Карпатах сьогодні це можливо, власне, в селі Татарів - одне з кращих місць для відпочинку сімей та активних туристів,” - вважають експерти з організації дозвілля та відпочинку готельного комплексу http://tatarivdeluxe.com/ru.

Активний відпочинок у горах біля Татарова

 

Експерти назвали найкраще місце у Карпатах для новорічного відпочинку

 

Якщо хочеться чогось незвичайного в новорічну ніч, можна ризикнути та відправитися з компанією на ночівлю 31 грудня на гору Хом’як. Це неймовірно мальовнича місцина, де підйом легко подолати навіть непрофесійним мандрівникам. Схили гори м’які й пологі, а сама гора вивищується над полонинами трохи більше ніж на 1,5 км. Експерти вважають цю гору біля села Татарів найбільш привабливою для зустрічі Нового Року в наметах. Окрім ночівлі на схилі, туристів вабить сповнений краси піший маршрут, що пролягає пагорбами із лісом та піщаником.


Для лижників тут є спорт-центри, де можна недорого орендувати спорядження, заплативши за комплект лижника близько 100 грн на добу. За 10 км від села Татарів розташовано курорт Буковель, що відомий своєю дороговизною, але поруч, на менш "розкручених” схилах можна покататися за помірну плату на не менш цікавих трасах. Зазвичай це лижі та сноуборди, бугельний підйомник також є у селищі Ворохта неподалік.

Що подивитися біля Татарова

Гуцульщина взагалі багата на красу природи, тим більше, що біля Татарова є Карпатський національний парк, який можна відвідати на авто чи санях. Також цікаво поглянути взимку на засніжені береги річки Прут, а з цікавих будівель - архітектурну пам’ятку залізничного вокзалу, побудовану в австрійському стилі. Навряд чи вас допустять подивитися, але варто знати, що саме тут екс-президент Віктор Ющенко має свій котедж для відпочинку. Женецький водоспад - вражаюче видовище будь-якої пори року. В селі є власні конюшні, автопарк із квадроциклами та інші розваги.


Якщо шукаєте місце для новорічних канікул, то село Татарів має чим вас здивувати!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: