У неділю в Житомирі буде ходити додатковий транспорт » Новини Житомира
 
 


У неділю в Житомирі буде ходити додатковий транспорт

Автор: news_maker від 24-04-2014, 13:14, переглядів: 1 646

У неділю в Житомирі буде ходити додатковий транспорт

У поминальну неділю, 27 квітня, в Житомирі буде скоординовано рух міського транспорту, аби людям було зручно добиратися до кладовищ.

«Збільшимо кількість одиниць тролейбусів, які працюють по 15-му маршруту «Вокзал - Гідропарк», аби інтервал руху був коротшим. У досить щільному графіку працюватимуть і тролейбуси №9. Окрім того, буде продовжено рух автобусів на маршруті №44: вони заїжджатимуть на міське кладовище. Продовжать свій маршрут і автобуси під номером 11. Також з 8 години ранку почнуть роботу автобуси на площі Перемоги, які підвозитимуть людей до цвинтарів. Маємо забезпечити підвіз не лише до центрального кладовища, а й до інших. А загалом транспорт по місту буде працювати у звичному режимі. Отака загальна картина. Більш конкретніше питання буде вирішено сьогодні під час зустрічі з перевізниками: узгодимо кількість додаткового транспорту і як він буде працювати», - повідомив Клинчук.

Він також зазначив, що у планах було випустити на маршрут тролейбуси №5, які раніше курсували з площі Перемоги до Корбутівки. Однак ідея не підтримали працівники ТТУ.

За словами Володимира Клинчука, маршрут №5 в майбутньому таки може «ожити», якщо буде збільшено рухомий склад трамвайно-тролейбусного управління.


За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: