У Житомирі обговорили можливості співпраці з підприємствами установ виконання покарань » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили можливості співпраці з підприємствами установ виконання покарань

Автор: news_maker від 16-07-2014, 19:09, переглядів: 1 560

У Житомирі обговорили можливості співпраці з підприємствами установ виконання покарань

Йшлося про замовлення у пенітенціаріїв послуг і товарів, які на відміну від багатьох імпортованих аналогів, є дешевшими, мають кращу якість і доволі широкий асортимент. На цьому під час зустрічі акцентував увагу голова облдержадміністрації Сидір Кізін: "Ну, наприклад, я бачив дитячі майданчики, виготовлені нашими підприємствами установ виконання покарань. І це, я вам скажу, майданчики значно вищої якості, ніж ті, що виготовляють китайські чи навіть європейські фірми. Тому що використовуються натуральні матеріали для їх виготовлення – конструкції виходять міцні, яскраві та красиві. То чому ж тоді не купувати у своїх? Тож, я закликаю житомирян звернути увагу на продукцію наших підприємств. А щодо підприємців, то для них це, взагалі, хороша можливість купити якісну продукцію за низькими цінами".

Перед зустріччю, на яку запросили підприємців області та керівників департаментів і управлінь, пенітенціарії представили виставку власних виробів. На ній презентували зразки продукції, виготовленої руками засуджених. Загалом, за словами заступника начальника обласного управління Державної пенітенціарної служби Анатолія Новицького, підприємства установ виконання покарань Житомирщини випускають більше ста найменувань виробів: "Підприємства наші спеціалізуються, в основному, на виготовленні виробів із деревини, металообробці. Одне з підприємств навіть має власний кар’єр з запасами гранітів до 11 млн. кубічних метрів. Також є швейне виробництво, частково задіяна ручна праця. Ми маємо на своєму балансі більше півтори тисячі одиниць технологічного обладнання. Що стосується сувенірної продукції, то вона, в основному виготовляється руками засуджених, які творчо підходять до цієї роботи".
Обговорюючи можливості подальшої співпраці, учасники зібрання дійшли висновку, що підприємства установ виконання покарань можуть стати одним з основних постачальників продукції для комунальних господарств регіону та інших структур, що фінансуються з місцевих бюджетів. Це, у свою чергу, дозволить купувати якісну продукцію власного виробництва і лишати фінансовий оборот в межах регіону.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: