На Житомирщині сепаратисти загрожують місцевим: «Путін прийде - порядок наведе» » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині сепаратисти загрожують місцевим: «Путін прийде - порядок наведе»

Автор: admin від 17-02-2015, 07:36, переглядів: 4 167

На Житомирщині сепаратисти загрожують місцевим: «Путін прийде - порядок наведе»

На Житомирщині в селищі Паволочь, Попільнянського району, виникла реальна загроза безпеки місцевих жителів.

Почалося все з того, що агрохолдинг взяв у банку кредит під заставу врожаю. Урожай зібрав і продав іншій комерційній структурі, "забувши" повернути гроші банку. У підсумку: урожай арештований виконавчою службою за рішенням суду.

Однак, це зерно охороняють три озброєні охоронні структури, чисельністю близько 100 осіб. Так звані "охоронці" постійно тероризують місцеве населення. Вже встановлено і задокументовано наступні факти: незаконне встановлення блок-посту, побиття місцевих жителів, вимагання сигарет і спиртного в магазинах, обстріл авто з людьми, а також показовий проїзд по селу на автомобілях з луганськими та донецькими номерами і з російськими прапорами. Лунають погрози, мовляв: "Путін прийде і ми наведемо тут порядок".

- До нас звернулися місцеві активісти з проханням допомогти у створенні районного громадського формування з охорони громадського порядку. Ефективність роботи місцевих органів викликає дуже великі запитання. В цьому розрізі згадується Слов'янськ і як там все починалося. Відверто кажучи, ми були вражені, що в нашій області діє реальний терор місцевого населення, - розповідає представник батальйону територіальної оборони краю «Полісся» Олег Умінський.

Житомирська міліція і СБУ вже взяла на контроль заяви від місцевих жителів. Обласне керівництво правоохоронних структур контролює розслідування, попереджувальну бесіду з охоронцями вже провели.

Сьогодні, батальйон оборони краю «Полісся» разом з представниками правоохоронних органів, на прохання місцевих жителів, спробували зупинити свавілля в Попільнянському районі.

За матеріалами ЖЖ

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: