Міська влада Житомира виділить освітянам гроші на виплату авансу за листопад » Новини Житомира
 
 


Міська влада Житомира виділить освітянам гроші на виплату авансу за листопад

Автор: news_maker від 18-11-2015, 18:06, переглядів: 1 081

Міська влада Житомира виділить освітянам гроші на виплату авансу за листопад

На розгляд виконкому було внесено питання про перерозподіл 8 мільйонів 107 тисяч гривень в межах кошторису на утримання закладів освіти на виплату авансу працівникам освітніх закладів за листопад. Директор департаменту фінансів Сергій Гаращук відмітив, що коштів на зарплату не вистачає не лише освітянам, а й медикам:

"Одразу ж хочу зауважити, що залишається великою проблемою виплати зарплат по освіті і по охороні здоров'я. Ціна питання по освіті – майже 20 мільйонів гривень. Це півтора місячних фонди заробітної плати. Тобто виплатити аванс ми зможемо, а уже виплатити заробітну плату є проблематичним – за листопад і за грудень. Гостріше навіть стоїть проблема в сфері охорони здоров'я: не вистачає 37 мільйонів гривень, а це – практично два місячних фонди заробітної плати".

Додамо, що подібна ситуація складається у Житомирі щороку протягом останніх п’яти років. Як її вирішуватимуть цьогоріч, поки що невідомо. Наразі ж виконком дав згоду на перерозподіл коштів, завдяки чому освітяни Житомира отримають аванс за листопад.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: