У Житомирі угонщик заснув у викраденому авто » Новини Житомира
 
 


У Житомирі угонщик заснув у викраденому авто

Автор: news_maker від 14-11-2017, 19:09, переглядів: 899

У Житомирі угонщик заснув у викраденому авто

13 листопада уранці до поліції звернувся власник ВАЗівки, повідомивши про її викрадення. Згодом автомобіль знайшовся за кілька сот метрів від місця, де був залишений, а в ньому спав і сам угонщик.
34-річний житомирянин розповів поліцейським, що коли вийшов уранці з дому, то не знайшов своєї ВАЗівки на звичному місці. Це видалось тим більш дивним, що в автомобілі не було акумуляторної батареї. Відтак чоловік, обстежуючи довколишні двори, виявив таки своє авто неподалік з незнайомцем у салоні.
На місце події прибули поліцейські. Невдахою-угонщиком виявився 33-річний житель обласного центру. У салон авто він проник, пошкодивши замок дверей, а коли не зміг завести автівку, просто відкотив її подалі. Стомившись, приліг відпочити.
Нині чоловіка затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські перевіряють чоловіка щодо причетності до інших правопорушень.
Досудове розслідування проводиться за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження чи позбавлення волі терміном від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: